Koska lentomme lähti aikaisin, menimme jo päivää aikaisemmin Espooseen tuttaviemme luokse yöksi, jotta pääsisimme helposti lentokentälle.

Päivä alkoi 6.00, ku  äitin herätyskello soi. Itse ja Minttu heräsimme vasta 6.30.

Olimme aikaisemmin miettinyt mikä olisi paras ratkaisu, millä mennä lentokentälle. Mennäkö junalla, taksilla vai omalla autolla. Jos olisimme menneet junalla, meidän olisi tarvinnut ottaa taksi juna-asemalle. Taksi ylipäätänsä on aina kallis.

Päädyimme menemään lentokentälle omalla autolla. Vertasin netissä lentoparkkien hintoja ja päädyin Airpark:iin. Hinta oli 4-7 päivältä 29 euroa.

Lähdimme Espoosta n.  7.30. Matkalla lentokentälle, pysähdyimme nopeasti Vantaan Jumboon. Airpark olikin melko lähellä Jumboa. Matkalla tajusin, että olin vahingossa ilmoittanut Airparkiin oman autoni rekkarin, enkä Mintun auton. Parkkiin ajaessamme asia ei kuitenkaan ollut mikään ongelma. Sanoin vain että olin ilmoittanut väärän rekkarin ja koska olin ilmoittanut saapumis ajakseni 8.30, tyyppi tiesi jo kuka olin. Tyyppi käski seuraamaan, kun hän itse ajoi tila-autoa. Saatuamme auton parkkiin, siirsimme laukkumme tila-auton kyytiin ja lähdimme lentokentälle. Pääsimme ihan 2 terminaalin eteen.

Lentokentällä laitoimme laukkumme menemään ruumaan ja siitä turvatarkastukseen. Siellä näimme Mikko Kivisen :)

Turvatarkastuksen jälkeen katselimme kauppoja ja söin jotain, kunnes 10.25 pääsimme lentokoneeseen. Äiti ja Minttu istuivat rivillä 10 ja oma paikka oli 9D. Viressäni istui joku mies.

Lento sujui ihan kivasti. Alku lennosta saimme juomista ja pienen laatikon missä oli vettä ja sitruunakakun palanen. Tämän jälkeen aloin nukkumaan.

Lento laskeutui n. 12.30. Haimme matkalaukut ja lähdimme metsästämään lippuautomaattia josta saisi ostaa junalipun. Se löytyi helposti ja saimme myös helposti ostettua junalipun.

Junalla sitten kohti Amsterdamin keskustaa ja matka kesti reilun 15min. Perille päästyämme netin ja GPSn avulla suunnistimme hotellille, joka oli hyvin lyhyen kävelymatkan päässä. Hieman oli hankaluuksia löytää missä oli hotellin respa (ravintolassa), mutta se löytyi viimein. Respan tyyppi ei meinannut millään löytää varaustamme ja hän siinä jahkaili melkein 10 minuuttia, kunnes sai asiat järjestykseen ja saimme avaimen käteen. Saimme myös tervetuliais juoman :)

Sitten olikin oma hankaluus saada tavarat huoneeseemme. Huone oli kolmannessa kerroksessa ja portaat olivat tosi kapeat ja jyrkät.

Huone oli ihan ok. Kun kyse on halvasta hotellista.

Tavarat levitettyämme lähdimme kävelemään. Löysimme kukkatorin, josta ostimme kukkasipuleita. Matkalla näkyi myös paljon coffeeshop:eja. Pilven haju on aivan älyttömän paha. Hyi.

Päädyimme syömään pieneen ravintolaan. Äiti ja Minttu ottivat pienet pihvit ja itse ribsejä.

Kierreltyämme päädyimme menemään venekierrokselle. Se oli kiva. Näki paljon kaikkea :D se kesti tunnin ja maksoi 11e

Tämän jälkeen kävimme kaupassa ja tulimme takaisin hotellille. Söimme hieman jotain menimme nukkumaan aikaisin :)

Ps. Kuvat tulee myöhemmin.